Tervetuloa soveltuvuusarvioon, käy peremmälle

Näiltä sivuilla löydät tietoa ja ohjeita henkilöarviopäivän kulusta toimistoissamme Turussa ja Helsingissä. Voit toki soittaa tai lähettää sähköpostia, mikäli sinulla on vielä lisää kysymyksiä.

TURKU

Kauppatorilta lähtevien bussien nro 14, 15 ja 55 pysäkki on miltei vastapäätä rakennusta. Ovikelloa kilauttamalla pääset sisälle, tulemme Sinua ovelle vastaan. Toimistomme sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Odotustila ja naulakko sekä työskentelytila ovat pohjakerroksessa.

HELSINKI

Helsingin toimipisteemme sijaitsee Kampin autotalossa, osoitteessa Salomonkatu 17 B. Toimistomme sijaitsee 11. kerroksessa. B-rappuun johtavat hissit löytyvät rakennuksen sisään tultaessa perältä vasemmalta. Rautatieasemalta on toimistollemme 5-10 minuutin kävelymatka. Kampin linja-auto- ja metroasema sijaitsevat aivan vieressä.

Mikäli saavut omalla autolla, voit hyödyntää suoraan toimistomme alla olevaa maksullista lämmintä pysäköintitilaa, Finnparkin pysäköintihallia (P-Autotalo). Sisäänajo on osoitteesta Runeberginkatu 3. Kaarra heti sisään ajettuasi oikealle -1 -kerrokseen. Pääset tämän jälkeen suoraan B-rapun hissillä perille 11. kerrokseen.

 

Lähetämme sinulle sähköpostiisi etukäteen täytettäväksi henkilötietolomakkeen ja sen lisäksi pyydämme sinua ottamaan mukaasi työ- ja opintotodistuksesi. Toimistossamme teet sekä aikaan sidottuja, kykyrakennetta mittaavia tehtäviä että myös työskentely- ja toimintatapaasi kartoittavia tehtäviä. Tehtävät vaihtelevat sen mukaan, millaista työtä varten sinua arvioidaan. Aikaa kuluu kirjalliseen osuuteen noin 3 tuntia  – jonkin verran pystyt omalla työskentelyllä vaikuttamaan tahtiin. Kirjallisen osuuden jälkeen konsultti haastattelee sinut. Tähän kannattaa varata aikaa noin 2 tuntia.

Henkilöarviopäivänä pyydämme sinua pitämään matkapuhelimesi äänettömällä. Taukojen aikana pystyt toki vastaamaan viesteihin ja hoitamaan asioita. Päivän aikataulu on ohjeellinen. Kellonaikoihin voi tulla muutoksia omasta työskentelytahdistasi, arvioitavien lukumäärästä tai konsulttien aikatauluista johtuen. Kaikki tiedot käsitellään Romana Managementissa luottamuksellisina. Palautetta arviostasi saat sinua haastattelevalta konsultilta joko haastattelutilanteessa tai myöhemmin soittamalla.