Tervetuloa soveltuvuusarvioon, käy peremmälle

Näiltä sivuilla löydät tietoa ja ohjeita henkilöarviopäivän kulusta toimistoissamme Turussa ja Helsingissä. Voit toki soittaa tai lähettää sähköpostia, mikäli sinulla on vielä lisää kysymyksiä.

TURKU

Kauppatorilta lähtevien bussien nro 14, 15 ja 55 pysäkki on miltei vastapäätä rakennusta. Ovikelloa kilauttamalla pääset sisälle, tulemme Sinua ovelle vastaan. Toimistomme sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Odotustila ja naulakko sekä työskentelytila ovat pohjakerroksessa.

HELSINKI

Saavut Museokatu 8A:han helposti esim. raitiovaunulla, autolle löytyy pysäköintitilaa suoraan toimistomme edestä tai lähikaduilta. Toimistomme sijaitsee 4. kerroksessa.

Lähetämme sinulle sähköpostiisi etukäteen täytettäväksi henkilötietolomakkeen ja sen lisäksi pyydämme sinua ottamaan mukaasi työ- ja opintotodistuksesi. Toimistossamme teet sekä aikaan sidottuja, kykyrakennetta mittaavia tehtäviä että myös työskentely- ja toimintatapaasi kartoittavia tehtäviä. Tehtävät vaihtelevat sen mukaan, millaista työtä varten sinua arvioidaan. Aikaa kuluu kirjalliseen osuuteen noin 3 tuntia  – jonkin verran pystyt omalla työskentelyllä vaikuttamaan tahtiin. Kirjallisen osuuden jälkeen konsultti haastattelee sinut. Tähän kannattaa varata aikaa noin 2 tuntia.

Henkilöarviopäivänä pyydämme sinua pitämään matkapuhelimesi äänettömällä. Taukojen aikana pystyt toki vastaamaan viesteihin ja hoitamaan asioita. Päivän aikataulu on ohjeellinen. Kellonaikoihin voi tulla muutoksia omasta työskentelytahdistasi, arvioitavien lukumäärästä tai konsulttien aikatauluista johtuen. Kaikki tiedot käsitellään Romana Managementissa luottamuksellisina. Palautetta arviostasi saat sinua haastattelevalta konsultilta joko haastattelutilanteessa tai myöhemmin soittamalla.